icon_fb icon_insta

Ohlasy Karlovského gastrofestivalu 2015

Připomeňte si atmosféru 7. Karlovského gastrofestivalu v médiích, která akci tradičně věnovala značnou pozornost.

Kromě Radiožurnálu, jenž v sobotu od 10 do 14 hodin živě vysílal z terasy hotelu Horal, se akci věnovalo i druhé zásadní veřejnoprávní médium – Česká televize.

V živém vstupu na ČT 24 štáb vyzpovídal michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila, v poledne byl odvysílán živý vstup z frgálové manufaktury (cca 17. minuta vysílání) a během odpoledne také zpravodajská reportáž ze sobotní Gastro tour.

O gastrofestivalu referovala Česká tisková kancelář.

Přečtěte si reportáž v MF DNES z frgálové manufaktury.

Článek v Deníku.

Článek na Novinky.cz.

Článek na blogu Pečeně vařeně.

….a další ohlasy průběžně doplňujeme.