Electrolux přiváží nejen foodtruck, ale i školu vaření v páře

Ochutnejte delikatesy připravené v páře. Nebo si je rovnou sami uvařte! Electrolux si pro vás letos připravil nejen svůj Foodtruck se skvělým menu, ale i školu vaření pod vedením zkušeného kuchaře Jiřího Hilgarta.

 

Škola vaření

Školou vaření vás provede šéfkuchař společnosti Electrolux Jiří Hilgart, kterého můžete znát i jako finalistu soutěže Masterchef Česko. Jak v sobotu, tak v neděli lze s Jirkou na hlavním pódiu ve stanu Vyhlídka (gastrozastávka Resortu Valachy) vařit i ochutnávat delikatesy připravené v páře. 

Náš tip: Pro zájemce jsou s Jirkou připraveny kurzy vaření. Budou oba dny probíhat ve stanu Vyhlídka vždy v 10:00, 13:00, 15:00 a 17:00. Doporučujeme si však místa rezervovat předem (ve Food trucku Electrolux, který najdete na gastro zastávce Razula),  kapacita kurzu je 10 osob. Budeme rádi, když se s námi o svou zkušenost s multifukčními parními troubami Electrolux podělíte (každou recenzi odmění Electrolux malou pozorností).

 

Sobota 6. 10. 2018

  • 10:00 Škola pečení s Jiřím Hilgartem: Lotrinský koláč
  • 13:00 Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Losos na limetách s kari - PLNĚ OBSAZENO
  • 15:00 Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Flap steak s čerstvým bramborovým salátem - PLNĚ OBSAZENO
  • 17:00 Škola pečení s Jiřím Hilgartem: Domácí rohlíky s vlašským salátem

Neděle 7. 10. 2018

  • 10:00 Škola pečení s Jiřím Hilgartem: Makový loupák
  • 13:00 Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Kachní prso na růžovém pepři s omáčkou z červené řepy a kaší z kaštanů - KURZ PLNĚ OBSAZEN
  • 15:00 Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Sendvič z krůtího prsa s chimmy churry
  • 17:00 Škola pečení s Jiřím Hilgartem: Italský chléb s tymiánovým máslem

      


Electrolux Foodtruck

Menu připravené v multifunkčních parních troubách můžete ochutnat také v Electrolux Foodtrucku, který bude umístěn na gastrozastávce Resort Valachy. 

Sobotní menu: 
•    Rillattes z lososa, toast z domácí olivové focacci 
•    Pečený hovězí flank steak s gratinovanými bramborami 
•    Pečená jablka s křupavou náplní a čokoládou 

Nedělní menu: 
•    Kuřecí prsíčka plněná pancettou, mozzarellou, guacamole a trhaným salátem s medem 
•    Glazovaná žebírka s cizrnovým salátem 
 

Výhody multifunkčních parních trub

Multifunkční parní trouby Electrolux si poradí s pečením, vařením, grilováním i přípravou pokrmů Sous Vide. Pára dodá surovinám potřebnou vláhu, zvýrazní jejich chuť a podtrhne přirozenou strukturu. Vychutnejte si šťavnaté maso, chléb s křupavou zlatavou kůrkou i zeleninu, která si zachová barvu i cenné vitamíny. Pokrmy není třeba výrazně solit či kořenit, dokonce ani přidávat tuky. Velkou výhodou je i možnost připravovat více jídel najednou, od masa přes přílohu až k moučníku, aniž by se jejich chutě či vůně prolnuly. 

 

 

Rezervace Školy vaření a pečení


Společnost HP TRONIC, s.r.o., IČ 603 23 418, se sídlem Zlín – Prštné, Kútíky 637, PSČ 760 01 zpracovává Vámi poskytnuté osobní údaje za účelem konání akce. Poté budou zlikvidovány nebo anonymizovány. Máte právo na přístup k osobním údajům, na jejich opravu, výmaz, přenos osobních údajů, omezení zpracování, právo vznést námitku nebo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů.