-
O festivalu
-
Program
- Galavečeře
-
Galerie
-
Další informace
- Partneři
Vychutnejte si degustační menu zážitkové resturace Vyhlídka Spa hotelu Lanterna, které bude slavnostně servírováno v předvečer Karlovského gastrofestivalu. Jen v tento výjimečný okamžik jej budete mít navíc možnost ochutnat netradičně ve snoubení s výběrem luxusních šampaňských G.H. Mumm.
Nenechejte si ujít menu inspirováno sezónními surovinami ze zahrad, sadů i lesů a ochutnejte třeba pečený jelení hřbet provoněný smrkovým kouřem s celerovým pyré a liškami, dýňový krém s grilovanou tygří krevetou nebo terinku z jater foie gras s kaštanovým velouté a brusinkovým gelem.
Nalaďte se na 11. ročník Karlovského gastrofestivalu a přijďte ochutnat podzimní degustační menu s průvodním slovem šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna Josefa Tydlačky a zástupce společnosti Pernod Ricard Aleše Podhorského.
Degustační menu:
Menu připraví šéfkuchař Spa hotelu Lanterna Josef Tydlačka se svým týmem. Změny v menu vyhrazeny.