Galavečeře Spa hotelu Lanterna - VYPRODÁNO

Vychutnejte si degustační menu zážitkové resturace Vyhlídka Spa hotelu Lanterna, které bude slavnostně servírováno v předvečer Karlovského gastrofestivalu. Jen v tento výjimečný okamžik jej budete mít navíc možnost ochutnat netradičně ve snoubení s výběrem luxusních šampaňských G.H. Mumm.

Nenechejte si ujít menu inspirováno sezónními surovinami ze zahrad, sadů i lesů a ochutnejte třeba pečený jelení hřbet provoněný smrkovým kouřem s celerovým pyré a liškami, dýňový krém s grilovanou tygří krevetou nebo terinku z jater foie gras s kaštanovým velouté a brusinkovým gelem.

Nalaďte se na 11. ročník Karlovského gastrofestivalu a přijďte ochutnat podzimní degustační menu s průvodním slovem šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna Josefa Tydlačky a zástupce společnosti Pernod Ricard Aleše Podhorského.

Galavečeře Spa hotelu Lanterna

  • Kdy: pátek 4. 10.  201, od 19:30 - VYPRODÁNO
  • Kde: zážitková restaurace Vyhlídka, Spa hotel Lanterna
  • Cena: 2 490 Kč/osoba
  • Délka trvání: cca 3 hodiny
  • Dress code: smart casual
  • Rezervace: tel. +420 571 477 300lanterna@valachy.cz nebo přes rezervační formulář
  • Na tuto nabídku nelze uplatnit žádné akce a slevy, změna v menu vyhrazena. Omezená kapacita 64 míst.

  

Degustační menu:

  • Amuse bouche
  • ... G.H. Mumm Réservée Blanc de Blancs 2012
  • Terinka z jater foie gras s kaštanovým velouté, brusinkovy kaviár, zkaramelizovaný pomeranč
  • ... G.H. Mumm Demi sec
  • Jemný dýňový krém s grilovanou tygří krevetou a cappuccino pěnou, maková tyčinka z listového těsta
  • Krémové bramboto se žampiony a kuřecím supreme, tvarůžková pěna, strouhaný lanýž, prach z červené řepy
  • ... G.H. Mumm Cordon Rouge Magnum
  • Pečený jelení hřbet provoněný smrkovým kouřem s celerovým pyré, lišky na másle, fava fazole, prach z jehličí 
  • ... G.H. Mumm Réservée Cuvée 4.5
  • Zalévaná pohanka s medem se švestkovou omáčkou, sorbet z granátového jablka, pošírovaná hruška se skořicí a badyánem
  • ... Perrier Jouët Grand Brut Magnum

Menu připraví šéfkuchař Spa hotelu Lanterna Josef Tydlačka se svým týmem. Změny v menu vyhrazeny.