Maurerův stůl: Vychutnejte si exkluzivně degustační menu Spa hotelu Lanterna

Ochutnejte menu sestávající se z těch nejlepších vybraných pokrmů, které Spa hotel Lanterna v současné době nabízí. Nový originální projekt Maurerův stůl během následujících měsíců představí oblíbené restaurace, které Pavel Maurer osobně zná a doporučuje, a Spa hotel Lanterna je jednou z nich!

Menu vzniklo exkluzivně pro tento projekt a okusit je můžete ve vybraných termínech od července do listopadu 2019 v zážitkové restauraci Vyhlídka. Výjimečnost chvíle ještě umocňuje to, že pro každý vybraný den je menu nabízeno pouze pro omezený počet hostů! 

Vychutnejte si krásy Velkých Karlovic naplno - degustační menu je spojeno také s ubytováním na 1 noc ve Spa hotelu Lanterna, vstupem do dvou relaxačních center a dalšími výhodami v ceně.

Degustační menu Maurerův stůl:

  • Aperitiv
  • Amuse bouche - překvapení šéfkuchaře
  • Terinka z jater foie gras s kaštanovým velouté a brusinkovým kaviárem, zkaramelizovaný pomeranč, pečivo
  • Jemný dýňový krém  s grilovanou tygří krevetou a cappuccino pěnou, maková tyčinka z listového těsta
  • Pomalu pečený jelení hřbet s celerovým pyré, lišky na másle, fava fazole, omáčka z portského vína
  • Zalévaná pohanka se švestkovou omáčkou, sorbet z granátového jablka, pošírovaná hruška se skořicí  a badyánem

Menu je doplněno o dvě sklenice vína nebo piva a vodu.

Rezervace a cena:

  • Menu je nabízeno v kombinaci s ubytováním ve Spa hotelu Lanterna pouze ve vybraných termínech od 1. 7. do 30. 11. 2019, a to od 18:00 do 19:30 hodin (konkrétní termíny v rezervačním formuláři)
  • Nabídka Maurerova stolu s ubytováním obsahuje:
  • Rezervace nutná maximálně 24 hodin předem
  • Cena menu s ubytováním: 2 990 Kč/osobu (platí při obsazení dvoulůžkového pokoje dvěma osobami, nelze kumulovat ani kombinovat s dalšími slevami)

REZERVOVAT

Pavel Maurer a Maurerův stůl

Dobrým jídlem se zabývá od roku 1997, kdy začal vydávat svého průvodce po tuzemských restauracích nazvaného Maurerův výběr Grand Restaurant. Do světa gastronomie se zapsal také s Prague Food Festivalem, v roce 2006 vydal knihu Tajemství nejlepších šéfkuchařů.

Jeho nejnovějším projektem je právě Maurerův stůl, prostřednictvím kterého představí širší veřejnosti jím vybrané nejlepší restaurace, které nabízí skvělkou gastronomii za rozumnou cenu.