Říjnový gastronomický program v Resortu Valachy

Karlovský gastrofestival se sice v roce 2022 nekoná, o speciality (nejen) valašské kuchyně ale nepřijdete. V Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích si můžete začátkem října pochutnat třeba na podzimním zvěřinovém menu nebo se naučíte péct frgály a vánočky, vařit borůvkové knedlíky či halušky. A nebude chybět ani hudební doprovod.

NÁŠ TIP: Speciální degustační večer s vinařem Jiřím Uherkem ve Spa hotelu Lanterna. Více informací zde.

Kurzy na hotelu Galik

Nejen na podzim, ale také celoročně, se můžete přihlásit na některý z kurzů:

  • Kurz pečení valašských frgálů (10:00-13:00): 9. 10., 30. 10., 20. 11., 28. 12. 2022 a dále 8. 1. a 22. 1. 2023
  • kurz pečení vánoček (10:00-12:00): 3. 12., 10. 12. a 17. 12. 2022
  • kurz vaření borůvkových knedlíků a hruškového chutney (9:30-12:00): 8. 10. 2022 a 14. 1. 2023
  • kurz vaření halušek (10:00-11:30): 19. 11. 2022

Více informací o jednotlivých kurzech a rezervace zde. Možnost vystavit také jako dárkový poukaz.

 


 

Wellness hotel Horal

Vychutnejte si gastro víkend na terase Wellness hotelu Horal: přichysáno pro vás bude speciální zvěřinové menu i hudební doprovodný program.

  • 8. 10. 2022 - oblíbený hudebník Bolek Vjaclovský a nabídka zvěřinových specialit (program 11:30-15:30)
  • 9. 10. 2022 - heligonkáři Katka a dědko Kubačákovi, nabídka zvěřinových specialit (program 11:30-15:30)

 

Co vás na podzim ještě čeká?

KALENDÁŘ PODZIMNÍCH AKCÍ