Slavnostní uvedení degustační menu zážitkové restaurace Vyhlídka 27. 7. 2019

Nenechejte si ujít uvedení nového degustačního menu zážitkové restaurace Vyhlídka s průvodním slovem šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna Josefa Tydlačky a prezentací vybraných vín předních českých vinařství v podání našich sommeliérů.

Degustační menu si ve Spa hotelu Lanterna budete moci vychutnat po celé prázdniny - v platnosti je červenec-srpen 2019.

Letní degustační menu

  • ... Sekt Pinot Blanc – Ryzlink Vlašský, Gala
  • Mousse z kozího sýra s nakládaným melounem, špenátový gel
  • Zauzené kachní prosciutto s jablečnou omáčkou, želé z calvadosu 
  • ... Ryzlink rýnský 2018 - Valtická, pozdní sběr, Mlýnek
  • Zalévaný krém z lučního sena, restovaná slanina, zakysaná smetana, mrkev, bramborová sláma
  • Filet z mořského sivena, grilované brambory, šalotkový přeliv, ředkev, hrášek
  • ... Veltlínské zelené 2017 - Staré keře, pozdní sběr, Sedlák
  • Telecí váleček v úpravě sous vide a ragú z černého kořene, hráškové pyré, čokoládová omáčka
  • ... Merlot 2017 BQ, výběr z hroznů, Beneš
  • Jahodová panna cotta provoněná levandulí v máslové krustě s čokoládovou pěnou, limetkový sorbet 
  • ...Muškát Moravský Frizzante 2018, Sedlák 

O degustačním menu a zážitkové restauraci Vyhlídka

  • slavnostní uvedení: 27. 7. 2019, zážitková restaurace Vyhlídka (kapacita omezena - max. 40 míst)
  • cena menu s víny: 1 590 Kč, ubytovaní hosté za doplatek k večeři 1 190 Kč
  • rezervace nutná minimálně 1 den předem na e-mailu lanterna@valachy.cz nebo telefonu +420 571 477 300

Restaurace Vyhlídka vyniká citlivě designovaným interiérem a krásným výhledem do krajiny. Při stolování pak důležitou roli hraje nejen kombinace čerstvých surovin a skladba pokrmu, ale také způsob jeho prezentace na talíři, požitek ze způsobu servírování a v neposlední řadě vůně i vybraná chuť nabízeného jídla. Dokonalý zážitek umocňuje také degustace vín za asistence sommeliéra, který svým doporučením dotváří celkový dojem z pokrmu.

>> Více informací