-
O festivalu
-
Program
- Galavečeře
-
Galerie
-
Další informace
- Partneři
Vychutnejte si to nejlepší z aktuální nabídky věhlasné restaurace U Zlaté studně, která se honosí hned několika prestižními mezinárodními oceněními. Své kuchařské umění představí na konci března v zážitkové restauraci Vyhlídka Spa hotelu Lanterna její šéfkuchař, neméně známý a uznávaný Pavel Sapík.
Nenechejte si ujít mezinárodní kuchyni v moderním pojetí, ve které se odráží veškeré současné umění a techniky, které lze v dnešní gastronomii využít.
Večerem vás provede Michal Motyčka, ředitel Terasy U Zlaté studně, který vám přiblíží gastronomii restaurace, své menu přijde uvést také Pavel Sapík.
Degustační menu si pro vás připravil Pavel Sapík z vyhlášené pražské restaurace Terasa U Zlaté studně, připravovat jej bude ve spolupráci s Josefem Tydlačkou, šéfkuchařem restaurace Vyhlídka, a jeho týmem. Možnost změn vyhrazena.
Pražská restaurace Terasa U Zlaté studně je držitelem několika prestižních ocenění a je vysoce hodnocena návštěvníky i odborníky. Pod vedením Pavla Sapíka získala mimo jiné titul nejlepší restaurace České republiky v publikaci Maurerův výběr Grand Restaurant 2012 a 2015. V roce 2015 vyhrála ocenění Nejlepší restaurace v České republice podle Travellers' Choice Awards 2015, za rok 2017 byla zařazena do TOP 20 restaurací v Evropě dle TripAdvisoru.
Pavel Sapík zde zastává post šéfkuchaře již déle než 12 let - v sezoně 2001/2002 se mu podařilo získat ocenění Kuchař roku, jeho největším úspěchem je ale zlatá medaile z kuchařské olympiády v Singapuru.
Gastronomii Pavla Sapíka a Terasy U Zlaté studně jste měli možnost ve Spa hotelu Lanterna ochutnat v rámci zahájení Karlovského gastrofestivalu 2016, se svým otcem, Jaroslavem Sapíkem, se v Resortu Valachy představili hned dvakrát.
Se Spa hotelem Lanterna spolupracuje dlouhodobě také na kvalitě služeb a servisu, školení personálu.