-
O festivalu
-
Program
- Galavečeře
-
Galerie
-
Další informace
- Partneři
Vychutnejte si noblesní zážitkovou gastronomii k jubilejnímu 10. ročníku Karlovského gastrofestivalu v podání špičkového michelinského šéfkuchaře ověnčeného hned dvěma michelinskými hvězdami.
Okuste šarm francouzských specialit z kvalitních surovin doplněných o francouzská vína v podání talentovaného Nicolase Decherchi, šéfkuchaře vyhlášené restaurace Paloma Mougins (Francie) a Paloma Průhonice (Česká republika).
Bude to vůbec poprvé, co si ve Velkých Karlovicích budete moci vychutnat pokrmy z pera šéfkuchaře ověnčeného dvěma hvězdičkami, které navíc získal pro francouzskou restauraci velmi záhy po sobě.
Michelinským menu vás v úvodním slově provede Nicolas Decherchi, jednotlivé chody bude potom prezentovat personál Spa hotelu Lanterna.
Menu připraví šéfkuchař Nicolas Decherchi se svým týmem a kuchařský tým Spa hotelu Lanterna.
Nicolas Decherchi je od roku 2013 šéfkuchařem francouzské restaurace Paloma Mougins, pro kterou získal během tří let hned dvě michelinské hvězdy (tu první již půl roku po otevření restaurace). Jeho kuchařské umění můžete ochutnat také u Prahy, kde zastává post Executive-chef v nedávno otevřené Paloma Průhonice.
Nicolasovy kuchařské začátky jsou spjaty s michelinskou restaurací Chez Bruno, která se specializovala na lanýže, později prošel i dalšími špičkovými michelinskými restauracemi. Spolupracoval také na televizních pořadech Top Chef a Un Diner Presque Parfait.
"Tak jako cesta, i každé jídlo je momentem setkání, sdílení a pozvánkou k poznání nových chutí"