Michelinský oběd s Nicolasem Decherchi

Vychutnejte si noblesní zážitkovou gastronomii k jubilejnímu 10. ročníku Karlovského gastrofestivalu v podání špičkového michelinského šéfkuchaře ověnčeného hned dvěma michelinskými hvězdami.

2017 12 LA PALOMA 05Okuste šarm francouzských specialit z kvalitních surovin doplněných o francouzská vína v podání talentovaného Nicolase Decherchi, šéfkuchaře vyhlášené restaurace Paloma Mougins (Francie) a Paloma Průhonice (Česká republika).

Bude to vůbec poprvé, co si ve Velkých Karlovicích budete moci vychutnat pokrmy z pera šéfkuchaře ověnčeného dvěma hvězdičkami, které navíc získal pro francouzskou restauraci velmi záhy po sobě.

 

Michelinským menu vás v úvodním slově provede Nicolas Decherchi, jednotlivé chody bude potom prezentovat personál Spa hotelu Lanterna.  

linka02

Michelinský oběd

  • Kdy: neděle 7. října 2018, od 13:00
  • Kde: zážitková restaurace Vyhlídka, Spa hotel Lanterna
  • Cena: 1 990 Kč / osoba
  • Délka trvání: cca 2 hodiny
  • Dress code: smart casual
  • Rezervace: tel. 571 477 300, lanterna@valachy.cz nebo online přes rezervační formulář
  • na tuto nabídku nelze uplatnit žádné akce a slevy, změna v menu vyhrazena
         
 

Degustační menu:

  • Welcome drink & Foie gras s cukrovou vatou
  • Amuse bouche: Lanýžové tortellini s alpskými sýry
  • Pošírované Bio vejce: vejce s praženými houbami, řeřichovým velouté a oříškovým máslem servírované s nočky z brambor "Bintje"
  • Víno: Bourgogne Chardonnay 2014, Philippe Bouzereau, Burgundsko, Francie
  • Humr Marinière: Medailonky z humra konfitované na poloslaném másle podávané s domácími linguine v krémové humrové omáčce s pomerančem a bazalkou pod pěnou s příchutí korýšů
  • Víno: Condrieu „Cuvée La Berne“ Vieilles Vignes 2010, Domaine Faury, Côtes du Rhône, Francie
  • Tarteletka s vanilkou a karamelem: tarteletka plněná vanilkovým krémem a slaným máslovým karamelem se zmrzlinou z madagaskarské vanilky
  • Víno: Ballet d’Octobre 2016, Domaine Cauhapé, Jurançon, Francie
  • Delikatesy Paloma

Menu připraví šéfkuchař Nicolas Decherchi se svým týmem a kuchařský tým Spa hotelu Lanterna.  

 

O Nicolasi Decherchi

Nicolas Decherchi je od roku 2013 šéfkuchařem francouzské restaurace Paloma Mougins, pro kterou získal během tří let hned dvě michelinské hvězdy (tu první již půl roku po otevření restaurace). Jeho kuchařské umění můžete ochutnat také u Prahy, kde zastává post Executive-chef v nedávno otevřené Paloma Průhonice.

Nicolasovy kuchařské začátky jsou spjaty s michelinskou restaurací Chez Bruno, která se specializovala na lanýže, později prošel i dalšími špičkovými michelinskými restauracemi. Spolupracoval také na televizních pořadech Top Chef a Un Diner Presque Parfait.

"Tak jako cesta, i každé jídlo je momentem setkání, sdílení a pozvánkou k poznání nových chutí"

Náš tip: Poznejte Nicolase Decherchiho blíže v rozhovoru pro Resort Valachy či iDnes.

 

 

Rezervační formulář


Společnost HP TRONIC, s.r.o., IČ 603 23 418, se sídlem Zlín – Prštné, Kútíky 637, PSČ 760 01 zpracovává Vámi poskytnuté osobní údaje za účelem konání akce. Poté budou zlikvidovány nebo anonymizovány. Máte právo na přístup k osobním údajům, na jejich opravu, výmaz, přenos osobních údajů, omezení zpracování, právo vznést námitku nebo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů.