Kuchařské show

Karlovský gastrofestival ve Velkých Karlovicích se ani v letošním roce 2022 neuskuteční. Více informací zde.


Vychutnejte si souhru chutí a vůní v přímém přenosu při kuchařských show, které se budou konat na gastro zastávce Resort Valachy!

AEG: Škola vaření a pečení s Jirkou Hilgartem

Ochutnejte delikatesy připravené v páře. Nebo si je rovnou sami uvařte! Značka AEG si pro vás letos opět připravila nejen svůj Foodtruck se skvělým menu, ale i tradiční školu vaření pod vedením zkušeného kuchaře Jiřího Hilgarta. Vstup zdarma.

 

Sobota 5. 10. 2019

  • 11:30 Škola vaření s Jiřím Hilgartem: English breakfast s vaječnými muffiny (AEG)
  • 13:00 Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Pečená polévka s houbovým relishem (AEG)
  • 15:00 Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Srnčí s brusinkovou omáčkou a bramborovou plackou (AEG)
  • 17:00 Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Citrónový krém s pečeným ovocem (AEG)

 

Neděle 6. 10. 2019

  • 10:00 Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Makové loupáky s tvarohem (AEG)
  • 13:00 Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Salát s hovězím pupkem a soba nudlemi (AEG)
  • 15:00 Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Kari s krůtím masem a liči (AEG) 
  • 17:00 Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Pečený banán s kokosovým krémem (AEG)

VÍCE INFORMACÍ A REZERVACE

 


Zabíjačkové speciality

Zažijte atmosféru pravé valašské zabíjačky v sobotu 5. 10. a neděli 6. 10. 2019. U hotelu Galik nejen ochutnáte zabíjačkové speciality, ale přímo na místě můžete také vidět naživo vybranné činnosti řezníka:

Zabíjačkové speciality: polévka, ovar, jitrnicový prejt, koleno, zabíjačkový talířek...

Další speciality: uzená vepřová krkovice, pečená sekaná s panenkou, myslivecká klobása, grilované selátko, výpečky....