Gastro zastávky - co kde najdete

Užijte si 3,5 km chutí a vůní na 12 gastro zastávkách GASTRO TOUR s pestrou nabídkou specialit v krásné přírodě Beskyd. 

 

 

Resort Valachy

Nabídka specialit kuchařů Spa hotelu Lanterna:

  • čeští šneci na bylinkovém másle, mrkvový gel, hrášek, pivní chleba
  • sušené hovězí s křenovou pěnou, kaviár z lučního sena
  • valašský sýr v popelu z jehličí, červená cibule, agastache anýzová, pohankový trhanec
  • šalvějový krém, česnekové krutony
  • pomalu pečená hovězí kýta, kváskový chleba, dipy: křenový, bylinkový, pikantní
  • valašské halušky s hříbky a smetanou
  • vepřová krkovice provoněná bukovým kouřem, pyré z karlovské dýně
  • trhaná vepřová plec, ciabatta, Coleslaw salát
  • burger z mletého hovězího se slaninou, bylinkový dresing, dolnopasecký bio sýr
  • grilované speciality:
    • stařená hovězí loupaná plec, Grenaille brambory, grilovaná zelenina
    • stařený nízký roštěnec, Grenaille brambory, grilovaná zelenina
    • vepřová krkovice marinovaná v bylinkách, Grenaille brambory, grilovaná zelenina
    • kuřecí prso marinované v bylinkách, Grenaille brambory, grilovaná zelenina
    • Dolnopasecký bio sýr, červená cibule, agastache anýzová
    • dresingy: bylinkový, křenový, pikantní, rajčatové pyré, hořčice
  • Dezerty: 
    • medová palačinka s lesním ovocem, vanilková krupička se šlehačkou
    • ovocný špíz s čokoládou
    • zmrzlina, sorbet v kornoutu - lékořicový kaviár, lískové ořechy s karamelem

Electrolux Food truck (pokrmy připravené v mutlifunkčních parních troubách):

  • rillattes z lososa s toastem z domácí olivové focacci
  • peččný hovězí flank steak s gratinovanými brambory
  • glazovaná žebírka s cizrnovým salátem aj.
  • během soboty i neděle pořádá Electrolux školy vaření na hlavním podiu ve stanu Vyhlídka (doporučujeme rezervaci předem)

Lounge Bar 1931: míchané drinky (i nealko), nabídka rumů, šampaňské

NÁŠ TIP: Frgálová manufaktura a Soutěž o nejlepší frgál - odvezte si z gastrofestivalu vlastnoručně upečený frgál. Frgálová manufaktura se koná v sobotu i neděli od 10:00 do 18:00 pod vedením pekařek Resortu Valachy). V neděli se v prostoru stanu Vyhlídka koná Soutěž o nejlepší frgál. Frgály Resortu Valachy můžete zakoupit na označených místech.

Kuchařské show: Vychutnejte si gastronomii v přímém přenosu! V sobotu i neděli se na hlavním podiu ve stanu Vyhlídka konají od 10:00 do 17:00 kuchařské show.

Další program: živé vysílání ČR1-Radiožurnál (neděle), fotokoutek Nikon, Eta smoothie a Roko-motor s ukázkami vozů Land Rover a Jaguar.

O gastro zastávce: Gastro zastávka Resort Valachy (parkoviště u Razuly) je "detašovaným stanovištěm" Spa hotelu Lanterna a jeho zážitkové restaurace Vyhlídka. Kuchaři se za vámi se svými specialitami přestěhují z kopce do údolí a nabídnou vybrané pokrmy, které v sobě snoubí tradiční valašskou gastronomii v moderním pojetí. Pokrmy si zde můžete vychutnat v komfortním a prostorném stanu s posezením, program moderuje Milan Nepustil.

www.valachy.cz


Razula

Rožnovský pivovar - Albert málek (stan Makro)

  • Krém z karamelizované mrkve s petrželovým pestem a mákem
  • 36 hodin pečený vepřový bok se špaldou, nakládanými cibulkami a omáčkou z našeho piva
  • Jelen pečený v kávě s pastiňákem a růžičkovou kapustou, bramborová kaše
  • Kuřecí palcátky pečené v seně se salátkem ze zelené čočky a dýně, sladová krusta
  • Sýr Halloumi v pestu z Bio rajčat se salátkem ze zelené čočky, římský kmín a sladová krusta
  • Dezerty: čokoládová pěna s malinami v želé, věnečky s pařížskou šlehačkou, cheesecake brownies
  • Výběrová káva z pražské pražírny Penguin Coffee

Kenwood - vaření s kuchařem Martinem Beránkem

Káva Bencini

Maďarské pochoutky: 

  • Restaurace Csókafészek, Sándor Kerekes: 
    • gulášová polévka ze šedého skotu
    • langalló (maďarská pizza)
    • sekulské zelí s masem
    • vepřová žebírka a maďarská klobása na grilu
    • maďarské lečo připravené v kotlíku
  • Další prodejci: klobása z mangalicy a ze šedého skotu, výrobky z lanýžů, paprika v různých formách, koření, oleje a řemeslnické produkty, maďarská vína a pálenky
  • Náš tip: pátek 5. 10. Maďarský večer na Razule (18:00-21:00)

O Bistru Razula: Místo celoročně zasvěcené výrobě frgálů a dalšího pečiva, které se tu pečou pro restaurace Resortu Valachy, ale koupit si je může i veřejnost. V nabídce je i sortiment moderního rychlého občerstvení.

Pro rodiny s dětmi: Dětský park Razulák u Bistra Razula je otevřen i při gastrofestivalu

Zajímavost: Navštivte v Bistru kurzy pečení frgálů pro veřejnost - v říjnu a listopadu vždy v sobotu od 10 do 13 hodin. Kurz lze objednat i pro firemní akci, teambuilding nebo vánoční večírek.

www.razula.cz, tel. 571 477 388


Spa hotel Lanterna

Co tu najdete: Spa hotel Lanterna během gastrofestivalu skýtá zázemí pro poklidné zážitkové galavečeře, běžný provoz je omezen. Gastronomii týmu Spa hotelu Lanterna si během gastrofestivalu můžete vychutnat v prostorném stanu na gastro zastávce Resort Valachy

Barmanské večery v Cocktail baru Lanterna:

O hotelu: Spa hotel Lanterna patří díky své poloze i službám k nejvyhledávanějším cílům milovníků relaxačních pobytů v Beskydech. Vysoké renomé si získal díky důmyslnému skloubení komfortního ubytování, špičkové gastronomie a bohatých možností relaxace v hotelovém L-Spa, kam mají ubytovaní hosté neomezený vstup. Hotel nabízí relaxační a romantické pobyty i jednodenní relaxační pobyty Spa Day. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Pavla Václavíka je vyhlášená vynikající moderní valašskou gastronomií s důrazem na krajové speciality a suroviny.

Zajímavost: Vedle "hlavní" hotelové restaurace najdete ve Spa hotelu Lanterna ještě zážitkovou restauraci Vyhlídka, zaměřenou na poklidné stolování ve stylovém prostředí s prvotřídním servisem a nabídkou degustačních menu snoubených s víny. Každé dva měsíce je menu obměňováno dle sezónních surovin. Přijďte v říjnu ochutnat menu Spa hotelu Lanterna s víny Šamšula.

www.lanterna.cz, tel. 571 477 300


Bistrotéka Valachy na Galiku

  • čerstvý kvasový chléb s různými příchutěmi, domácí poctivé pečivo, tradiční bramboplacky, chlebové tyčinky
  • cheddarové kuličky a domácí paštika
  • koblihy z vlastní pekárny s příchutěmi: vanilka, čokoláda a slaný karamel, domácí větrníky
  • speciality šéfkuchaře Bistrotéky, Lukáše Strnada: mušle slávky po námořnicku s domácím chlebem, červená pšenice na jablečném cideru s houbami a majoránkou, tête de veau (vařená telecí hlava) s kořenovou zeleninou a ravigote omáčkou, miso polévka s uzeným tofu a shitake
  • výběr výběrových vín

Tip pro rodiny s dětmi: U hotelu Galik najdete také centrum dětských atrakcí - skákací hrad, zorbing, trampolíny...

Zajímavost: Připravuje se rekonstrukce na Apartmány Galik. Více informací na www.apartmanygalik.cz

O Bistrotéce Valachy: Bistrotéka Valachy je novým projektem Resortu Valachy, který si klade za cíl přenést kvalitu gastronomických služeb z Velkých Karlovic také do centra Zlínského kraje, do samotného Zlína. Unikátní koncept Bistrotéky spočívá v tom, že pod jednou střechou nově zrekonstruovaného Obchodního domu Zlín sdružuje pět provozů – bistro s celodenní nabídkou snídaní, obědových menu i večeří z lokálních surovin, jehož součástí je i obchod s produkty z vlastní výroby a dalšími vybranými potravinami. Hlavním lákadlem ve vlastní pekárně bude manuálně vyráběné pečivo, včetně poctivého kvasového chleba. Unikátním provozem bude kornutérie, která nabídne širokou nabídku slaných i sladkých pochutin se zcela neobvyklým servírováním – do papírového kornoutu na cestu s sebou. Příznivci barové kultury si zde přijdou také na své v Lounge Baru 1931 s možností posezení do nočních hodin a milovníci kávy uvítají šálek dobré kávy v kavárně s vlastním cukrovím. Bistrotéka Valachy bude otevřena v průběhu letošního listopadu v Obchodním domě Zlín.


Penzion Pod Pralesem

  • tradiční valašská kuchyně
  • pivo Karlovského minipivovaru se speciální várkou piva uvařenou pro gasrofestival

Náš tip: V neděli 7. 10. od 11:30 soutěž o nejlepší klobásu - konfrontace domácích výrobců s profesionálními řezníky (venkovní vaření na pódiu s šéfkuchařem)

Zajímavost: Před penzionem je velké dětské hřiště se skluzavkou, pískovištěm a houpačkami - než rodiče vše ochutnají, děti se příjemně zabaví. :-)

O penzionu: Penzion a hospoda Pod Pralesem se nachází v chalupě z konce 19.století s vyhlášenou domácí kuchyní a posezením na terase. V současné době jsou v areálu provozovány čtyři objekty: Penzion Pod Pralesem, Penzion Na Kopečku, Apartmány U Gášků a Chalupa Na Sklepě. Návštěvníkům nabízí ubytování v útulných, stylových pokojích různé velikosti, od dvoulůžka až po čtyřlůžkové apartmány. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením. K dispozici jsou prostory pro úschovu kol a lyží. Rodinám s dětmi areál nabízí veškeré vybavení (dětská židlička, postýlka, dětské hřiště s průlezkami). Rádi zde pro vás připraví  také oslavy, svatby, rodinná posezení i firemní akce. Součásti hospody Pod Pralesem je nově otevřený Karlovský minipivovar, kde můžete zde ochutnat jak tradiční ležáky, tak i nejrůznější speciály.

Kontakt: telefon 571 444 747, 603 281 052, www.podpralesem.cz


Becher zone

  • Originální gastro koncept
  • Míchané drinky z Becheroky: Beton, Beton Bitter, Ginger Beton, Red Beton a Becher Punch
  • originální dárky a hudba

Poznejte tradiční bylinný likér ze zcela nového úhlu (Becher zone najdete na parkovišti Apartmánů Razula)

Náš tip: Zveme vás na sobotní after party

www.becherovka.cz


Bytovka

  • Sýrový obchod Zlín - sýry, Raclette, rakouský špek
  • speciality ze Zámecké restaurace Slavkov
  • české speciality areálu Zavadilka - borůvkové knedlíky, uzené strnkovou omáčkou, knedlíky s uzeným masem
  • Wine&Food Shop Lavite - italská vína a prosecca
  • makronky a dezerty mistra Vonky
  • med a medovina z včelí farmy pod Zvičinou
  • Grillfood s.r.o.-speciality na grilu
  • La Dolce Strada Caffé
  • rybízové a ovocné víno
  • trdelníky, frgále
  • zalévané zdravé kaše Zalijto

GRILL FOOD S.R.O.

  • konfitovaná vepřová plec v rozmarýnovém sádle (rillettes), rozpečený chléb, jarní cibulka
  • thajská polévka s kokosovým mlékem, chilli a čerstvým koriandrem
  • gulášová ze srnčího masa s uzenou paprikou
  • hovězí burger z vyzrálého masa, cheddar, rajče, slanina, ledový salát, hořčičná majonéza, naše houska
  • trhaný kachní burger, zelí z červené řepy, pesto z pečených mandlí, salát frisée, naše houska
  • thajský burger, hovězí vyzrálé maso, zadělávaný pórek v kokosovém mléce, curry pasta, naše černá houska
  • vege burger se sýrem halloumi a konfitovanou červenou řepou, cibulový demi glas, rajče, rukola, naše houska
  • hovězí květová špička sous-vide (grilovaná vcelku), lanýžová majonéza, hranolky
  • grilovaná pomalu tažená žebra s wassabi espumou, rozpečený kmínový chléb
  • grilovaná sezónní zelenina (kukuřice, červená řepa, máslová dýně, cuketa)
  • Caesar salát s kuřecím masem a parmazánovými krutony
  • rakytníková limonáda s čerstvou mátou
  • čepované prosecco

Street food sekci najdete na travnaté ploše vedle bytovky ve Velkých Karlovicích-Léskovém


Street food na Dolince

  • káva a minidezerty kekafi.cz
  • víno a španělské studené delikatesy k vínu NAVÍNKO
  • francouzský Food truck Bonjour
  • belgické hranolky
  • čerstvé sýry SYRER Morava
  • čerstvé těstoviny - Relish by Jakub Baroň
  • Cukrárna OLLIES - dezerty, čokoláda, dorty, limonády, zmrzlina, káva
  • čerstvé waffle, mini donuty

Degustatio Argentina - argentinské speciality:

  • Tradični argentinské "LOMITO"
  • Tradiční argentinské "CHORIPAN"
  • Vegetariánský Cheese Burguer
  • Criolla burger
  • Argentinský "angus" rump steak
  • Mix grill "PARRILLADA ARGENTINA"
  • Vegetariánský grilovaný sýr "PROVOLETA" 

Chris Delattre - foodtruck:

  • pravá cibulová polévka s krutony se sýrem
  • burger "Chasseur" s jelením masem, francouzským sýrem "Careé de l'Est", salátem, červeným zelím a francouzskou hořčicí v křupavé briošce
  • burger "Le Gourmand" s hovězím masem, anglickou slaninou, francouzským sýrem, salátem, karamelizovanou cibulí s omáčkou "BBQ" v křupové briošce
  • burger "ČokoFest" s hovězím masem, anglickou slaninou, camembertem, salátem, karamelizovanou cibulí a čokoládovou omáčkou v křupavé briošce
  • ratatouille
  • poulet basquaise (kuře s baskickou omáčkou) - osmažené kousky kuřete na piperádě s bayonnskou šunkou a podušené na bílém víně

O penzionu: Rodinný penzion nacházející se na místě zaniklé Mariánské huti nabízí kvalitní rodinné ubytování se snídaní (s penzí) a ostatními službami ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se sociálním zařízením. Má dostatek společenských místností, hlavní jídelnu s krbem a výčepem, kuchyni pro větší akce a oslavy, kulečník, stolní fotbal, šipky, infrasaunu atd. Domácí kuchyně, možnost využít i kuchyňky se základním vybavením, lednicí, plynovým sporákem, varnou konvicí, mikrovlnkou. Výborné výchozí místo – přímo u cyklostezky Bečva a u běžkařských či turistických tras, nedaleko Ski areálu Razula nebo pralesa Razula, v blízkosti široká škála služeb. Parkování v areálu.  „Spokojenost a rodinná atmosféra je to, kvůli čemu se naši hosté vrací.“

Kontakt: tel. 731 488 341, www.dolinka.cz

 


Penzion U Dorňáků

Co tu ochutnáte:

  • Speciality Kysuckých zbojníků: zvěřinový guláš, halušky s brynzou / se zelím, grilovaný oštiepok, bramborový zakrútenec, pečený brambor plněný brynzou a škvarky, pajda (chléb se škvarkovou pomazánkou, pečenou cibulí, kyselou okurkou a škvarky), NÁŠ TIP: pečený býk
  • Vini e sapori ze Vsetína - italská vína, těstoviny, sugo (omáčky), extra panenský olej
  • kavanacestach.cz - speciality z kávy, káva, čokoláda, voda a nealko
  • makronky, domácí sušenky, perníčky, tyčinky, rybízové víno

O penzionu: Pro hosty je U Dorňáků k dispozici penzion se čtyřmi zcela samostatnými apartmány, z nichž největší má kapacitu 10 lůžek. Penzion U Dorňáků nabízí ubytování také ve dvou chatách. Jedna z nich se nachází v bezprostřední blízkosti penzionu a druhá, kapacitně větší, je přibližně 300 metrů vzdálená. Hosté mohou v průběhu svého pobytu bez omezení využívat wi-fi, pergoly s venkovním posezením a grilem a dětské hřiště. Za velmi výhodné ceny jsou ubytovaným poskytovány také další služby – sauna, koupací sud, půjčovna lyží a lyžařského vybavení, koloběžek a šlapacích kár. Ubytovaní hosté si mohou zakoupit také čerstvého pstruha.

www.udornaku.cz, tel.: +420 604 645 014, +420 736 140 130, udornaku@seznam.cz


Novinka: Babská

Co ochutnáte:

  • gastrospeciality Valašska: halušky, guláše, polévky
  • farmářské produkty: grilovaný oštěpok, nakládané sýry, salámy, klobásy
  • grilované speciality: telecí, vepřové, kuřecí steaky
  • kompletní sortiment občerstvení: káva, pivo, limo, pochutiny

O hotelu: Hotel Babská je letošní novinkou. Svou gastronomii nabídne v prostorném stanu pod hotelem u cyklostezky Bečva. Samotný hotel nabízí pohodlné ubytování v 9 pokojích a 2 apartmánech s kapacitou 52 míst, pro hosty je k dispozici i wellness centrum s bazénem, finskou saunou či whirlpoolem, dále dětské hřiště, dětský koutek, venkovní hřiště s ohništěm, stolní tenis, billiard, šipky, stolní fotbal, možnost zapůjčení koloběžek, segway, společesnkých her.... Hotel je ideální i pro školní pobyty, svatby či firemní akce (s možností zajištění teambuildingového programu).

http://www.hotelbabska.cz, +420  572 541 745, hotel.babska@gmail.com


Mezinárodní farmářský trh Pod javorem

Co ochutnáte:

  • speciality z masa k degustaci na místě i k odnesení domů - prasátko z udírny, horalské speciality, hovězí, jehněčí, kozí a kůzlečí, paštiky, domácí škvarky
  • bezlepkové bramboráky, halušky, speciality české kuchyně, zdravé svačinky
  • sladké mlsání - čokoládové lanýže, trdelníky, perníčky, domácí sušenky, sněhové trubičky a samozřejmě frgály
  • slané mlsání - bramborové spirály, slané tyčinky, čerstvě pražené oříšky
  • pečivo - křehké, kynuté, listové, domácí i zahraniční recepty - makronky, muffiny, cupcakes, Honzovy buchty, drobenkové koláče aj.
  • zavařeniny všech druhů, chutí a receptur - zeleninové směsi, chutney, směsi na těstoviny, sirupy, marmelády a jiné ručně vyráběné dobroty
  • široký sortiment tuzemských i zahraničních vín a vynikající letošní burčák, bylinná i ovocná vína
  • dochucovadla, která najdou využití v každé kuchyni - koření, český česnek a produkty z něj, netradiční mléčný karamel
  • čerstvé i zrající sýry
  • vynikající sirupy, mošty a limonády
  • domácí cider, medové likéry, valašské pálenky
  • med, medovina, medové speciality jako žebran a medu, medovník a jiné
  • káva, kakao a jiné domácí teplé nápoje na zahřátí
  • kompletní seznam všech prodejců

Maso Rudimov a Masozluky.cz

  • Jehněčí nebo hovězí klobása bez Éček, ručně naražená do přírodního střívka, uzená na naší farmě na buku a třešni s hořčicí, strouhaným křenem a domácím chlebem pečeným v kamenné peci
  • BIO jehněčí ručně zpracovaná paštika s cibuládou naší Šárky, rustikální chleba pečený v kamenné peci
  • BIO játra z mladého býčka na grilu, s domácí cibulovou majonézou, toast z rustikálního chleba
  • poctivý vývar z BIO hovězích nízkých žeber s nudlema z domácích vajec a szeleniny
  • jehněčí ramínko pomalu tažené na medvědím česneku, zelí z červené řepy, zemák opečený na šporáku
  • hovězí ragů z vystařeného brisketu a krku na víně z Arónie s vlašskýma švábama, ručně dělaný placek z pohankové můky a černé krupice
  • trnková kula - dochuť si podla seba - strouhaný perník, šlehaný tvaroh, mák, strouhané vlašské ořechy, cukřít, smetana, strůhaná čokoláda, popuštěné máslo

Náš tip: Zažijte atmosféru pravé valašské zabíjačky od Warische s ukázkou práce řezníka nebo Školu čepování piva (znáte z minulých ročníků od hotelu Galik)

Nově na farmářském trhu: Lidová řemesla - ukázka výroby, možnost zakoupit produkty: valašští řezbáři, výroba dřevěných hraček, valašská krajka, hudební nástroje (píšťalky, housle, mandolíny), výroba keramiky, výroba tradičních valašských ponožek.

O Mezinárodním farmářském trhu: Více než 70 farmářů a producentů kvalitních potravin, jídel i nápojů na jednom místě! Nenechejte si ujít příležitost k zakoupení nejrůznějších regionálních produktů i ochutnávkám. Těšte se na prověřené prodejce z minulých ročníků i novinky. Sortument farmářského trhu pro vás pečlivě vybíráme tak, abychom vám nabídli pestré a poctivé produkty.

Prezentace regionálních výrobců a rukodělných umělců za podpory Zlínského kraje.

www.podjavorem.cz, tel. 604 909 686


Wellness hotel Horal

Co ochutnáte na terase hotelu Horal:

  • valašské speciality
  • krém z pečených kaštanů s mufloními noky
  • domácí pečenou dančí klobásu se zelným salátem s jablky a ořechy
  • jelení roládu s brusinkami a perníkovou omáčkou, celerové pyré
  • srnčí kolínko na kořenové zelenině na víně, baby brambory na másle a petrželce
  • bažantí karbanátky na estragonu s liškovou omáčkou, pohanku na cibulce
  • bohatou nabídku vín, destilátů, likérů, drinků, nealko nápojů a kávy
  • Café Lounge: vynikající káva, dezerty a zmrzlina s pohodovým posezením  (dle počasí 9:00-16:00)

Speciality ve Valašské hospůdce Horal:

  • husí rillettes s cibulovou marmeládou a topinkou
  • hovězí vývar s nudlemi a zeleninou, valašská kyselice s uzeným masem
  • smažená vepřová krkovička s lehkým bramborovým salátem, kachní stehno s červeným zelím a bramborovým knedlíkem, pomalu pečená hovězí kýta s houbovou omáčkou a baby brambory na másle, kuřecí prso na tymiánu s ragú z červené řepy a bramborovou kaší, kachní játra pečená na sušených jablkách a řapíkatém celeru s basmati rýží, brynzové halušky se špekem, pohankový salát s červenou řepou, rucolou a kozím sýrem
  • čokoládová pěna s marinovanými hruškami a makovou sušenkou

Náš tip: v sobotu od 11:00 do 16:00 hodin zahraje na terase hotelu Horal hudebník Bolek Vjaclovský, od 16:00 do 22:00 si můžete užít Retro párty 90. léta s DJ Pecha. V neděli od 11:00 do 16:00 zahraje cimbalistka Bronislava Dočkalová.

Doporučujeme: U Horalu máte ideální příležitost spojit gastronomické zážitky s další zábavou - návštěvou Wellness Horal s termálními bazény a saunovým světem. S dětmi můžete vyrazit na Kulíškovu naučnou stezku okolím Horalu nebo nové dětské hřiště nad rezidencí A.

O hotelu: Díky bohaté nabídce a kvalitě služeb a volnočasových aktivit patří k nejvyhledávanějším destinacím (nejen) v Beskydech. Největším lákadlem je relaxační centrum WEllness Horal se třemi termálními bazény, cardio fitness, saunovým světem se saunovými rituály a nabídkou exotických masáží. U hotelu je devítijamkové golfové hřiště, tenisový kurt, půjčovna segwayů a elektrokol, v zimě rodinná sjezdovka Horal, nově dětské hřiště (nad rezidencí C), konají se zde lekce jógy. Zkuste Wellness den pro zdraví: jednodenní relaxační balíček s masáží a obědem v ceně. Nepřehlédnutelná je i gastronomie Horalu - zvěřinové speciality, letní grilování, moderní valašská gastronomie.

Náš tip: U Horalu máte ideální příležitost spojit gurmánské zážitky s odpočinkem ve Wellness Horal. Relaxujte po gurmánské procházce.

Novinka: Dětské hřiště nad rezidencí C s řadou aktivit i her, které pobaví děti i dospělé.

Kontakt:  tel.  571 495 500, www.horal-hotel.cz